ComputerBladet 99 er udkommet

Spread the love

ComputerBladet 99 er et helt nyt computerblad, som udelukkende handler om 1999. Hvad skete der i 1999? 

Unipro kunne sælge os 10GB harddisk for kun 1800 kroner – på tilbud. De første 15” fladskærme kom under 10.000 kroner, men de var fortsat dårligere end de gamle CRT skærme. Vi brugte fortsat VHS. De fleste programmer kom på cd-rom og skulle købes i fysiske butikker. Nettet kendte kun 12% af landet til og Tiger Woods 99 var årets helt store sportspil. 

Et blad
Jeg ville rigtig gerne have udsendt dette blad som fysisk blad (også). Det kan faktisk godt lade sig gøre til nogenlunde fornuftige penge. Imidlertid er jeg på supplerende dagpenge og enhver indtægt modregnes. Er det ikke meget fair? Jo, det er det. Men systemet er skruet sådan sammen: at er der økonomi i bladet, så er det lønarbejde og så går man ind og ser, hvor mange timer der er brugt på det. De timer modregnes. Det vil betyde at der skal sælges mindst 15-20.000 eksemplarer før det bare løber rundt og det faktiske oplag vil nok nærmere blive max 50 styks.

Alternativet er derfor at udgive det udelukkende som gratis pdf-blad. Måske bliver det engang muligt at købe en fysisk kopi, men den tid, den glæde. Uanset hvad, så vil det her jo ikke være noget, jeg kommer til at tjene penge på. 

En stor tak til Joan, der læste korrektur. Det er et enormt arbejde, som hun gjorde i sin fritid. Almindelig vis retter man fejlene, så sendes det tilbage til en ny omgang korrektur og det gør man nogle gange. Det er ikke sket her, så jeg vil ikke udelukke enkelte fejl. Opdager du en stavefejl eller en faktuel fejl, så må du meget gerne give mig besked. Så længe bladet kun er digitalt kan jeg rette eventuelle fejl.

Der vil gå op til et par dage, før alle spil, der er omtalt som værende på hjemmesiden, rent faktisk vil være der. 

Her finder du bladet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.