Om Computer Bladet

Om ComputerBladet

ComputerBladet er fortsættelsen af bladet “Din Computer”, som der kom 66 numre af. Indholdet vil primært Windows, Amiga, Commodore 64 samt film og tegneserier.  

Konsoller

Fokus er computere, men der kan godt være noget om dem. Jeg har en mindre samling. Sega Genesis, NES, Super Nintendo, Gameboy, CD-I, PlayStation 1, 2 og 3. Jeg er dog mest til emulatorer. 

Jeg fik min Commodore 64 i 1986 og siden havde jeg Amiga frem til 1998, hvor jeg  skiftede til PC med Windows98. 

Fokus?

CB’s fokus er Windows 10, Amiga, Commodore 64. De nyeste spil og programmer vil kun i meget begrænset omfang finde vej til spalterne, hvis jeg tilfældigvis køber noget nyt og det er kun sjældent helt nye mainstreamspil. Der er mange fremragende websites, der opdateres hver halve time og anmelder de nyeste ting, det kan og skal jeg slet ikke forsøge at konkurrerer imod. På denne side vil du primært finde anmeldelser, artikler og baggrundsstof om spil, hardware, software eller film, der er af ældre dato. 

Jeg har et par gamle konsoller, men det er ikke mit hovedfokus og primært fortrækker jeg egentlig at spille dem på emulator, hvor der er gemmefunktion, savemulighed og den slags. 

Non profit

Siden er 100% gratis, der er ingen reklamer og man kan ikke købe noget. Når der en sjælden gang er et produkt, der er sponsoret, vil jeg klart og tydeligt skrive det i anmeldelsen. Man kan selvfølgelig heller ikke bestemme, hvad jeg skriver. Jeg anmelder tingene loyalt og efter bedste evne. Det eneste jeg har at give dig som læser er min ærlig mening og den er ikke til salg. 

Alle billeder er brugt efter fair use, creative commen licens eller freeware. 

Bladene her på siden er frit tilgængelig for download og udskrivning til at privat brug, men må ikke sælges.