Video

Klik her for Computer Bladets You Tube kanal (ekstern link)

På YouTube kan du finde playlisterne: 

  • Computer Bladet Episodeguide (anmeldelser)
  • Pure Gameplay (gameplay uden kommentar)

Computer Bladet Episode guide

Hvis du vil finde en bestemt anmeldelse er det nemmeste bare at trykke CTRL+F og skrive navnet. 

Remove the row

Column: 1

 

Episode 001: Microsoft Soccer – C64
Udgivelse: August 2018
13:36 min

De første seks videoer blev lavet på engelsk, så var der en læser, der skrev og spurgte om det egentlig gav nogen mening, udfra at resten af siden er dansk. Jeg havde tænkt engelsk fordi publikum, dermed var større og dermed kunne skabe mere trafik på siden. Hvilket nok er en rigtig betragtning, men er det så trafik, der er reelt kan bruges til så meget? Hvor man vil reelt sidde og læse lidt halvdårlig google-engelsk når det kommer til stykket? 

Derudover er jeg jo siden blevet bedre til at lave videoerne, så det trak også i at genlave de første episoder om. Jeg brugte VideoPad Suite til at lave denne video. 

Læs anmeldelsen 
Download spillet. 

Column: 2

 

Episode 002: Silkworm Amiga & C64
Udgivelse: August 2018
8:11 min

Anmeldelse af Silkworm til Amiga og Commodore 64. Det tager hurtigt overhånd. Jeg tror, jeg brugte omkring 5-6 timer på at redigere denne video, noget af grunden, er helt klart at jeg ikke kender softwaren godt nok endnu og så iøvrigt at ambitioner stiger undervejs. Da jeg havde lavet redigeringen af video, talte jeg over den og der lærte jeg at der skal manus til eller i hvert fald noter for jeg endte med at redigere min egen tale i et par timer også. Det havde været nemmere bare at gøre det om, men det handlede også om at lære at arbejde med programmerne. 

Læs anmeldelsen 
Download spillet. 

 

Remove the row

Column: 1

 

Episode 003: HD Movie Maker 17
Udgivelse: August 2018
7:12 min

Anmeldelse af et af de mest håbløse videoredigeringsprogrammer set til Windows. Tidskoder eksisterer ikke, lyden er nærmest umulig at redigere, at skære i videoen tager en evighed osv osv.

Det jeg lærte, da jeg lavede denne video, er hvor hurtigt sådan en video kan skydes, når man er godt forberedt. Til denne her havde jeg lavet en engelsk version og derfor vidste jeg præcis hvad jeg ville sige og jeg havde noter om. Jeg vidste, hvad jeg ville lave i videoen og havde noter om det. Det gjorde efterredigeringen var langt mindre end ved de andre videoer. Så selvom jeg gerne vil lave den improviseret, så skal der alligevel lægges et stort arbejde i det. Det arbejde skal bare ligge inden optagelsen overhovedet går i gang. 

Læs anmeldelsen

Column: 2

 

Episode 004: Er en Gameboy klon noget værd?
Udgivelse: August 2018
11:56 min

Jeg bestilte en “Gameboy klon” fra Wish til 104 kroner. Er den noget værd? Jeg ser på sagen og finder ud af at den ikke er helt tosset. 

Det er den første, hvor jeg viser mig på skærmen, det er ikke noget jeg har noget imod, men det er heller noget, jeg vil gøre bare for at gøre det. Jeg synes produkterne er vigtigere end ham, der anmelder det. 

Læs anmeldelsen

 

Remove the row

Column: 1

 

Episode 005: Great Giana Sisters – Commodore 64
Udgivelse: September 2018
4:19 min

Anmeldelse af spillet, der kun var til salg i ganske kort tid, men alligevel formåede at blive en klassisker på Commodore 64. 

Læs anmeldelsen

Column: 2

 

Episode 006: Yie Ar Kung Fu – Commodore 64
Udgivelse: September 2018
3:05 min

Klassisk spil, der opnåede gigantisk poplaritet, men det var måske ikke helt fortjent. 

Læs anmeldelsen

 

Remove the row

Column: 1

 

Episode 007: Chuck Rock – Amiga og Commodore 64
Udgivelse: Oktober 2018
7:15 min

Det tager lidt tid at lave disse anmeldelser. Dels skal anmeldelsen jo skrives som normalt, men jeg skal også finde ud af, hvad jeg rent faktisk vil sige og når det er sagt, så er det jo også med at sige det rigtigt. De første videoer krævede at jeg tog det om igen og igen, men denne gang lykkes det allerede i 3. forsøg. Men jeg vil have tempoet op på min stemme, det er nok en træningssag at tale mere naturligt, når man bliver optaget. 

Læs anmeldelse

Column: 2

 

Episode 008: Ghost’n Goblins – C64
Udgivelse: Oktober 2018
4:15 min

Jeg havde omkring 2 timers råmateriale, da jeg startede med denne video, så blev det til 8:30 min, som jeg fandt interessant og spændende at vise, men da jeg havde sagt hvad jeg ville om spillet, så var der over 4 minutter tilbage, så det blev kortere end jeg lige havde regnet med. Jeg træner fortsat på at tale mere naturligt foran en mikrofon og jeg fik da også lavet over 50 minutters tale før jeg synes, at jeg havde nok til videoen. jeg håber også at skiltet DANSK TALE kan virke, sådan at flere klikker på den, i hvert fald så har man som dansker en større chance for at opdage den. Endelig er det den første halloween video, som du kan se på åbningsskærmen. 

Læs anmeldelsen

 

Remove the row

Column: 1

 

Episode 009: Soldier Of Fortune triologi
Udgivelse: November 2018
8:08 min. 

Jeg brugte lang tid på at få SOF 2 til at virke, da jeg opdagede det i mellemtiden var landet på GOG.com, så jeg købte i stedet alle tre spil. Klart nok fordi jeg forventede del 3 ville være det bedste. Puha, det er det ikke. Jeg har forsøgt at lave en gennemgang af de tre spil, som du altså skal have penge op af lommen for at spille. 

Læs anmeldelsen

 

Column: 2

 

 

 

 

Pure Gameplay

Remove the row

Column: 1

 

Civilization V (2010)

Column: 2

Laser-Force (1987) – Commodore 64

Column: 3

 

Silkworm (1989) – Amiga & Commodore 64

Column: 4

 

Chuck Rock (1991/92) – Amiga & Commodore 64

 

Remove the row

Column: 1

 

Kkrieger 98Kb 3D shooter (2004) – Windows

Column: 2

 

Limbo (2018) – Commodore 64

Column: 3

 

Hypa-Ball (1986) – Commodore 64

Column: 4

 

Mario World 64 (2019) – Commodore 64