Links

 

Emulator og spil i een pakke. De har genudgivet gamle spil til C64, DOS, Windows, Amiga osv. Alt er lavet som små pakker, hvor man har lavet det sådan, at du blot skal udpakke og trykke på exe. Fremragende side og der er masser af indhold. Det er sådan at Games Nostalgia ikke har forskellige versioner af hvert spil, men de har valgt den bedste version og så lavet den.

 

En blog om indie spil. De skriver bl.a. også om nye C64 spil og udgiver endda jævnligt helt nye titler til de gamle retro maskiner.

 

Som skrevet står, en blog om indie (uafhængige spil) og retro nyheder. Hvis du leder efter nye spil til Commodore 64, Amiga, Amstrad eller bare nye spil til PC, men er kørt træt i mainstrem markedet, så er denne side værd at se på. 

 

Fordelen ved My Abandonware er at de har ekstremt mange titler, ulempen er at de ikke tester om det virker med Windows 10. Det du altså får på siden er den skive som ville have købt i butikken, nogle gange skal man så efterfølgende ud og finde patch og no-cd filer. Det ændrer ikke på at dette er godt sted at lede, hvis du leder efter et specifikt spil.

 

I denne blog sammenligner han forskellige versioner af forskellige spil. Hvordan var fx Amstrad versionen vs Commodore 64 versionen af Kane?

 

En gang imellem skal man bruge et kort til et spil, og det har VG Maps måske. Det kan også være sjovt ganske enkelt at få et indtryk af hvor stort/lille et specifikt spil egentlig er.

 

Retro Commodore 

En side, hvor man har arbejder på at samle danske/engelsk/tyske computerblade, der har en eller anden relevans til Commodore. Det er blade som Privat Computer, COMputer, Amiga Bladet osv osv. Derudover er der bøger om programmering og det er endda gratis. 

 

Ingen har betalt for at være på denne side. Det er heller ikke muligt at købe/bytte sig til det. Når noget er godt, så reklamerer jeg gerne for det – helt gratis.