Hvad er Computer Bladet?

Det er fortsættelsen af bladet “Din Computer”, der stoppede med nummer 66 i december 2016. Bladet fortsætter her og indholdet vil være meget af det samme. Windows, Amiga, Commodore 64 og film. Og så vil der temmelig sikkert også en gang imellem komme et eller andet sci-fi, som de fleste af os, der roder med computere også holder af.

Jeg har altid været til Commodore 64 og siden havde jeg Amiga. I dag har jeg Windows, fordi den opfylder mine behov. Det er ikke et spørgsmål om at jeg har noget imod hverken Apple, Amstrad og alle mulige andre, men jeg har valgt at holde mit fokus de maskiner, der står mig nærmest. Andre maskiner vil jeg generelt blot omtale historisk.  Nye spil og programmer vil ikke være fokus på denne side. Jeg anmelder gerne en ny titel, hvis jeg tilfældigvis køber den, men det er yderst sjældent helt nye spil.

Hvis du iøvrigt har lyst til at skrive om fx Amstrad, så bare send en mail, så kan vi sikkert finde ud af det.

Der er mange fremragende websites, der opdateres hver halve time og anmelder de nyeste ting. På denne side vil du finde anmeldelser, artikler og baggrundsstof om spil, hardware, software eller film, der er af ældre dato.

Der er masser af spil og film derude, som godt nok har både 5, 10 eller 40 år på bagen og fortsat er fantastiske. Hver eneste gang jeg kan, så vil jeg lægge det på nettet, sådan at du nemt og hurtigt kan hente det.

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.