Og hvad er der ellers sket: Oktober 2018

”Mit liv som luder” er et TV-program, der handler om en prostitueret, der ikke vil ses som luder. Bare måske er det så en dum ide at så gå på landsdækkende tv i et program, der hedder ”mit liv som luder”.

Danmark spillede 0-0 mod Irland og fremviste atter at vi kan fjerne enhver interesse for fodbold som publikumssport, man bliver underholdt af.

Britta har taget af kassen i ikke mindre end 18 år, godt nok havde de mistanke om det, de sidste ti år, men da det var penge fra det offentlige og kun til socialt udsatte, var der ingen der gad undersøge det nærmere. Og herregud, Britta stjal jo kun 111 millioner fra hjemløse og udsatte børn. Socialstyrelsen mente at den rette strategi derefter var at lukke alle udbetalinger og lukke alle projekter ned til de hjemløse, så er det ikke nogen, der stjæler noget, lyder det stolt fra ministeriet.

Her er en lort og Britta Nielsen. Det er Britta til højre.

Og mens vi er ved lort, så er ikke kun Danmark blevet svindlet. Således er EU’s lande alt i alt blevet svindlet for over 480 milliarder i udbytteskat. Det er sådan at man, altså rige og fine mennesker fra eliten, bare ringer ind til skat og siger man har mistet nogle penge og så sender skattevæsenet dem, mens de kontrollere om du, altså pøblen, har skrevet 200 meter for meget på på kørselsfradraget og om pølsemanden har udfyldt skema 2342y forkert, så der kan udskrives en bøde. Nå, men Tysklands skattevæsen vidste det godt allerede for tre år siden, men de glemte at fortælle de andre lande om det. Og fortsatte så med at udbetale til svindlerne.

Niko Grünfeld fra Alternativet synes ikke at det er meget at bruge 130.000 kroner på et nyt skrivebord og et par lamper. Når man nu er borgmester, så skal der vel følge nogle goder med. Den familie, der betalte 130.000 i skat i 2017 er efter sigende lettere uenig.

Samme Niko er kommet til at skrive han havde en universitetsgrad, og nåja, det kan jo smutte og han lover han nok skal lade være med at lyve om det før alle har glemt sagen. Og da han valgte at gå nogle dage senere var det i hvert fald helt og holdent hans egen beslutning, men han var træt af at så mange lavede fejl omkring ham.

Olsen Banden holdt 50-års jubilæum og ja, den holder og de stjal aldrig fra syge, hjemløse og udsatte.

Så lykkes det endelig, der er 31 dage i oktober og der har været skyderi i København i samtlige dage, imens skrives der fartbøder, altså vi skal jo nå kvoten. Direktørens bonus skal jo udbetales. 

Regeringen synes den ville være lidt mere til grin, derfor erklærede den at der i 2030 kun vil være el-biler på de danske veje. Da latterbrølet havde lagt sig, kunne ministeren uforstående fortælle at en elbil jo ikke koster mere end 3-400.000, så alle har råd til den.

En opdatering af Windows 10 begyndte at slette brugernes private filer, så åbenbart er det blevet endnu vigtigere at lave backup af sine data.

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.