Update 004: September 2018

Der har været sygdom i familien med hospitalsindlæggelser og en masse rejseri, så det har været en hvor jeg gerne ville have lavet nogle flere videoer og lidt flere indlæg end der var muligt. Det er selvfølgelig sådan at arbejde og familie kommer før fritidsinteresserne, så blev til hvad det blev til. 

Til gengæld er jeg godt igang med selve bladet, nummer 1 ville jeg gerne udsende i oktober og det bliver det helt sikkert ikke. Før jul, helt sikkert. Jeg har opsat de første 24 sider og nu kører det arbejde på skinner, så det ender formentlig, som jeg skrev sidst, med 64 sider i farver og en pris på omkring 50-70 kroner. Der vil blive læst korrektur en ekstra gang af flere forskellige, det er næsten umuligt at opsnappe alle ens egne slå og stavefejl. Jeg retter konstant og løbende stavefejl på siden, men det er ikke noget, jeg gør det store nummer ud af og heldigvis virker det heller ikke til I læsere gør det. Det er jeg glad for.

Personligt har jeg det sådan, at når man først skal have penge op af lommen, så kan man godt kræve at fejlene i hvertfald er mininale og ganske få. Før jeg har skrevet det hele og der er læst korrektur, så tror jeg også vi er i nærheden af december, før det ligger klart fra trykkeren.

Kim

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.