Årtiets bedste film år for år

2010 Inception
Leonard De Caprio og Ellen Page spiller hovedrollerne som personer, der trænger ind i andre folks underbevidsthed. Fremragende manuskript og effekter og man formår at gøre en utroværdig historie troværdig. Man kan helt klart mærke at effekterne er en blanding af praktiske effekter og at CGI først er sat på som ekstra. 

2011 Dirch
Dirch Passer (Nikolaj Lie Kaas) kørte sig selv hårdt og betalte prisen. Dirch Passers venner og familie var dog noget uenig i filmen og mener at flere ting blev overdrevet. En af Dirch Passer bedste venner var Preben Kaas, som var til far Nikolaj Lie Kaas. 

2012 Django Unchained
Inden slaveriets ophævelse leder en sort mand efter sin kone i Sydstaterne. En af Tarantinos bedste film.2013 12 years a slave
Inden slaveriets ophævelse i Sydstaterne var sorte frie i Nordstaterne, hvis de da ikke blev kidnappet og solgt som slaver i Syd. Baseret på en sand historie.2014 – Interstellar
Jorden er ved at gå under i støvstorme og menneskeheden leder desperat efter en ny planet.

2015 – Mad Max: Fury Road
Genfortælling af den gamle Mel Gibson film, mest en blanding af de sidste to film. Der er ikke meget dialog og historien er naturligvis ligeså tosset som dengang, men det ændre ikke på, at man er fantastisk godt underholdt. 

2016 Captain America: Civil War
En masse superhelte, der slås i 2 timer, da Captain America og Iron Man bliver uenige. Skal superhelte registreres og underlægges en demokratisk myndighed? Filmen er på 2 timer og 21 minutter. 

2017 Logan
En fantastisk afslutning på X-men sagaen. Logan er selv syg, men tager sig af en afkræftet og syg professor X. De opsøges af en desperat kvinde, der vil have dem til at hjælpe med at bringe en mutant i sikkerhed. En sidste gang opgave og så pension. 

2018 – Avengers: Infinity War
Thanos vil udrydde halvdelen af universet. Avengers vil forhindre det.

2019 – Avengers: Endgame
Avengers vil genskabe halvdelen af universet. Thanous vil forhindre det.

Boblere
The Joker (2019) var naturligvis på tale, det er klart. Det samme var The Greatest Showman (2018). Mission Impossible var også på tale med både Ghost Protocol (2011) og Fallout (2018). All is lost (2013) er helt fantastisk og det samme kan siges om Get Out (2017). 

 

3.7/5 - (3 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.