Når grådighed tager over

ExactMetrics besluttede sig til at købe et plugin og valget faldt på “Google Analytics Kontrolpanel til WP ” som havde over 3 millioner brugere og fra den ene dag til den anden, gik den gratis plugin til at koste mellem $199 og $1399, altså mellem 1300 og 10.000 kroner, for at få næsten de samme funktioner som man havde tidligere. Hvis man nu valgte den gratis version, så fik man det du ser på billedet herunder. Reelt set fik du altså bare spyware på din hjemmeside. Uheldigvis for firmaet, så er Word-Press samfundet gode til at informere hinanden, så indenfor blot et døgn var GainWP anbefalet til alle og den har de samme funktioner som tidligere.

Selve dataerne fra Google? De er fortsat gratis. 

 

5/5 - (1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.