ComputerBladet 99 – update 2

ComputerBladet 99 er et computerblad, som udelukkende handler om årgang 1999 og vi har ramt download nr. 1000. Tusind tak. Det er virkelig noget, der betyder meget, når man sidder og lægger det mange timer på sådan et projekt. 

Lige nu sidder jeg og arbejder på de to næste numre, som vil udkomme i løbet af 2020, det bliver ComputerBladet 1998 og 2000. 

Et blad
Lige nu er det bladet udelukkende som pdf, men det kan skam godt tænkes det en dag bliver muligt at udgive det som papirblad, men hvornår det sker og til hvilke priser. Men umiddelbart taler vi om en pris på 75-100,- (med porto). 

En stor tak til Joan, der læste korrektur. Det er et enormt arbejde, som hun gjorde i sin fritid. Almindelig vis retter man fejlene, så sendes det tilbage til en ny omgang korrektur og det gør man nogle gange. Det er ikke sket her, så jeg vil ikke udelukke enkelte fejl. Opdager du en stavefejl eller en faktuel fejl, så må du meget gerne give mig besked. Så længe bladet kun er digitalt kan jeg rette eventuelle fejl. 

Indtil videre har ikke mindre end 1000 (1004) downloadet bladet og det er jo fedt.

Men hvad synes I om bladet?

Er det en god ide? Kan I lide indholdet eller ? Send en mail eller skriv en kommentar. 

Vil du læse næste nummer? 

Her kan du læse bladet: https://www.computerbladet.dk/download/ og hente de forskellige spil, der er anmeldt i spillet. 

 

 

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.