Barry McGuigan World Championship Boxing (1985) – C64

BM Boxing står højt hævet blandt nogle de mange boksespil, der kom til 8 bit maskinerne i 1985. Spillet er frigivet til både Spectrum, Amstrad og C64 og jeg har set på den sidstnævnte version. 

Du starter med at skabe din egen bokser, der så skal arbejde sig op af ranglisten og det er faktisk ikke særlig nemt, dels skal man træne sin bokser rigtigt og møde de rigtige modstandere.

De første boksere man møder er rimelig nemme, da de ikke er så holdbare, men man skal på den anden side ikke forvente at lade de store knockouts.

Flot og meget vellykket på Amstrad

I de øverste hjørner kan man se energien, hvis den kommer tilpas langt ned går modstanderen eller en selv i gulvet, nogle gange kommer man op, men ikke altid, og det sker også at ens bokser udvikler glaskæbe, hvis han taber for mange kampe. Man skal også huske på ikke at smide for mange slag ud i luften da dette også trætter ham, og han bliver ligeledes langsommere, efterhånden som han bliver træt.

Det handler selvfølgelig om at komme op af ranglisten og møde de helt store modstandere. Til slut vinder du det hele eller ender med at må give op fordi din bokser er slidt op.

Der er ikke en gemme funktion, men det har CCS64 jo heldigvis, det er nemlig et spil der nemt kan tage der første 10-12 timer før man er ved vejs ende. Jeg husker at jeg havde min computer tændt i dagevis og derefter i dagevis fordi jeg ikke ville slette min rekord.

Vi har fundet en version med forskellige trainers, helt præcis hvor jeg fandt den i sin tid kan jeg ikke huske: BMBOXING

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.