Update 003 – august 2018

I starten af august begyndte jeg mere aktivt at bruge Facebook, dvs. at hvert indlæg nu deles på Facebook også. Der er flere, der mener jeg skal tilknytte mig til Instagram, Snapchat og jeg ved ikke hvad for at få flere besøg. 

Først og fremmest må besøg/sidevisninger aldrig være et mål i sig selv. Der vil aldrig komme rigtig mange på en side om retro computere, og da slet ikke når jeg laver den på dansk. Sådan er det bare. Jeg forsøgte mig med nogle engelske videoer for at booste siden, men problemet for mig er, at jeg ikke kan tale hurtigt og følelsesmæssigt nok (hvis det da skal være nogenlunde korrekt) til at det bliver rigtig godt. Det bliver lidt…. mjah….. Og man vender ikke tilbage til sider, der er mjah. Selv hvis de engelsktalende gør, så læser de jo næppe hjemmesiden alligevel. 

Jeg har derfor været i gang med at strømlinje det hele. Da mine engelske videoer helt generelt stod for halvdelen af mine besøg på You Tube var jeg naturligvis lidt betænkelig ved at fjerne dem, men nærmere eftersyn viste at gennemsnitstiden man så dem under 9 sekunder, mens de danske videoer blev set 40 sekunder, så blev det noget nemmere at skære de engelske væk. Jeg tror bare man helt generelt ikke gider høre på os, der uanset ens evner, ikke taler “rigtig engelsk”. 

Videosektion har derfor ændret sig lidt. Der er også kommet flere link på den side og ja generelt er der mange af de faste sider, der har fået et eftersyn. 

Computer Bladet nummer 1 tager form. Det vil være artikler, der har været på siden, men langt det meste er helt nyt.

Sommeren er begyndt så småt at gå på hæld og efter en fantastisk sommer, hvor alle har været udenfor (forhåbentlig), så er flere begyndt at komme indenfor. Det ender med lidt over 700 besøg i august. Jeg siger tak til hver og en af jer og meget gerne spred budskabet. En kammerat spurgte, hvorfor jeg ikke bare købte reklameplads på Facebook eller Google, det ville gøre siden mere kendt. Det er der næppe tvivl om, men i betragtningen af, at der ikke er noget at købe, så synes det lidt fjollet. Så bliver det kun for at booste mit ego, for det er ikke planen at putte reklamer på siden. 

Det kan være, det bliver aktuelt senere i år. Jeg er nemlig gået i gang med at lave Computer Bladet nummer 1. Det bliver på 64 farvesider i A4 format og vil nok ende på 50-70 kroner incl. porto. Jeg startede med at tænke 100 sider, men ligeså snart man bevæger sig over 64 sider hos Lasertryk.dk, så starter prisen pludselig ved 10.000 kr. 

Der vil blive læst korrektur en ekstra gang af flere forskellige, det er næsten umuligt at opsnappe alle ens egne slå og stavefejl. Jeg retter konstant og løbende stavefejl på siden, men det er ikke noget, jeg gør det store nummer ud af og heldigvis virker det heller ikke til I læsere gør det. Det er jeg glad for. Personligt har jeg det sådan, at når man først skal have penge op af lommen, så kan man godt kræve at fejlene i hvertfald er mininale og ganske få. 

Det med bladet vender jeg tilbage med i løbet af september. 

Kim

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.