Update 002 – Juli 18

1. juli tilmeldte jeg Computer Bladet som You Tube kanal, og det har været en spændende oplevelse at lave de nu seks videoer, der er kommet indtil nu. 

Når jeg lavede en anmeldelse, så fandt jeg bare en video på You Tube og smed den under, men jo flere videoer jeg så, jo mere tænkte jeg, det kunne jeg lave ligeså godt. Det ved jeg ikke om jeg kan, men det har i hvert fald været spændende at arbejde med videoredigering for første gang i mit liv. 

Jeg startede med bruge Movie Maker 17, som blot koster 56 kroner, men allerede efter den første video opdagede jeg, hvor begrænset det program er. Jeg er ved at skrive en anmeldelse af det, men de største problemer var at når man ville klippe slutningen af et klip, så skulle man i et preview se det hele igennem, altså ikke kun de sidste måske 10 sekunder, der var i spil. Lydredigering var der heller ikke, så alt skulle laves i “one-take”. Så fra at jeg havde tænkt at helt almindelig anmeldelse af et spil (altså optagelse af gameplay) skulle tage max 30 minutter at lave, så har det endt med at tage rigtig mange timer. Uden iøvrigt, som du kan se, at det har været prangende videoer. 

Så jeg skiftede til VideoPad, som jeg lige lære om det er noget værd. Kanalen har indtil videre haft besøg af små 100 og det synes jeg da egentlig er en god start. Det er jo også den bedste sommer i årtier, så man skal slet ikke sidde indenfor og læse om computerspil. Det har antallet af sidevisninger da også bevidnet (418). 

Fodbold VM blev afsluttet og det gjorde de mange fodboldartikler også. Jeg var ved at være træt af fodbold tilslut, så det er nok meget godt, der er to år til næste slutrunde. Af en eller anden grund kom International Soccer til C64 ikke på download siden, men kun som link under anmeldelsen. Det er nu rettet. Generelt er det sådan at der kommer en artikel hver mandag kl. 6 om morgen, derudover kommer der lige oftest også et par stykker mere i løbet af ugen. Generelt så oploader jeg selve spillet lidt før, for at være sikker på, det er er med. Det vil jo være møgirriterende at læse eller høre om et spil, som man så ikke kan få lov til at spille. 

Ændringer
Der er kommet et menupunkt, der hedder Video, derudover er kommet en ny visning af Commodore 64 spillene, for det blev hurtigt uoverskueligt på den gamle måde. Derudover er der punkterne LINKS og KONTAKT flyttet over som undermenu til OM COMPUTER BLADET. 

Det var vist nogenlunde, hvad der er sket denne måned. 

Kim

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.