Super Oswald (1989) – Amiga og C64

”Det var vel nok ærgeligt , vi prøver igen du”, hvis du er så gammel, at du kan huske Eleva2reren, så kender du også Oswald. Isbjørnen Oswald hopper fra isflage til isflage og samler pakker og det handler egentlig bare om at komme i mål. 

Amiga

 

Spillet blev udgivet af Silverrock og man brugte en modificeret version, som kunne styres via trykknaptelefon. Spillet blev givet væk sammen med et årsabonnement  af bladet COMputer. Ivan Sølvason, der havde lavet spillet fik 40 kroner pr. spil og der blev solgt 6500 spil på en uge. Det var nok til at han kunne starte sit eget firma. Derudover købte Commodore en stor sending af spillet og solgte hver og et videre til Bilka, hvilket gjorde de mindre forhandlere rasende, da det fik kunderne til at fravælge dem. Se også artiklen forhandlerne fravælger Commodore

Commodore 64 ligner Amiga versionen til forveksling.

Ret beset er Super Oswald alt for simpelt, men det er pæn grafik, god lyd og giver en dejlig gensynsglæde. Jo, Oswald kan du godt tage et spil eller to i, men så er det også det, men vi er nok mest over i nostalgitrippet. 

 

Du kan hente både C64 og Amigaversionen her. 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.