Årets bedste film 2018

Der er kommet mange film og serier i år. Her er de dvd/Blu Ray film, som jeg fandt mest bemærkelsesværdige.

Bedste film

Greatest Showman, dvd/Blu-Ray april 2018
Jeg havde forventet en god film, men ikke at det var en film, jeg ville gense de første- gange og endnu flere gange har den kørt som baggrundsmusik. Fremragende musik, fremragende screenplay og fremragende manuskript. Og nej, det er bestemt ikke en biografisk fremstilling af P.T. Barnum, men han lavede et cirkus og var en stor showmand. I hovedrollen er Hugh Jackman flankeret af bl.a. Zac Efron, Michelle Williams og Zendaya.
Set fra 69,- kr.

https://youtu.be/xzvxbGDgGlk

Avengers: Infinitiv war, dvd/Blu-Ray august 2018
Det var en af de mest ventede udgivelser og den skuffende ikke. Det vælter med superhelte og en gennemarbejdet historie med gode effekter. Først og fremmest så er Thanous ikke bare en gal skurk, han har både motiv og en eller anden form for logik bag sig. Han ønsker at samle de fem uendelighedsstene og derefter udslette halvdelen af alt liv i universet. Logikken er at når halvdelen af befolkningen er væk, så er der mere til alle andre. Om det så også gælder bævere, løver, hvaler og planter på ubeboede verdner osv, det skal vi nok lade være med at tænke nærmere over.

Efter indledning og lidt føleri, så er det grundlæggende rundt regnet 90 minutters slåskamp og det fungere fremragende – og hvis du ikke har set den, så vil du sikkert få et chok tilslut.
Set til 99,- kr.

Deadpool 2, dvd/Blu-Ray maj 2018
Wade (Deadpool) har slået sig på lejemord, naturligvis kun af onde personer og det går godt, indtil han bliver opsøgt i sit eget hjem. Her bliver hans kone skudt, naturligvis lige præcis som de skal i gang med at starte familie. Deadpool må derfor finde en ny retning i livet og ender med at samle et hold af superhelte og det går ikke særlig godt for dem.

Deadpool 2 er en fantastisk sjov film, der kan ses flere gange, primært er det Ryan Reynolds der trækker læsset og det gør at selv halvsjove vittigheder bliver en tand sjovere, når de siges på den rigtige måde, som han kan.
Set til 49,- kr.

Hvor er ?
Black Panther synes jeg er god superheltefilm, men ikke mere end det. Annihilation fandt jeg decideret dårlig, men baseret på hvad mange andre skriver om den, så kan det være den skal genses, måske er den bedre anden gang. First Man har jeg ganske enkelt ikke set. Der er mange film fra i år jeg ikke har fået set og det kan sagtens være begrundelsen til at netop din favoritfilm ikke er min årets bedste film. Typisk går jeg kun i biografen 2-3 gange om året, resten ser jeg på dvd/Blu-Ray, så de film jeg ser er altså langt de nyeste.

 

5/5 - (3 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.