Bad moms 2 (2017) – komedie

De tre mødre og bedste veninder Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) og Carla (Kathryn Hahn) står overfor julen og deres mildst talt anmasende mødre kommer på besøg. Fællesnævneren for alle tre mødre er at de er rablende gale og det er der kommet en herlig komedie ud. De tre døtre vælger at tage kampen op mod deres dominerende mødre i kampen for at få lov til at holde en normal jul. 

  

Bad Moms 2 er en fremragende og sjov film. Mila Kunis er fantastisk og suverænt den mest kendte, men filmens styrke er at den er utrolig godt castet på alle pladser. Mødrene Susan Sarandon, Cheryl Hines og ikke mindst Christine Baranski (Leonards mor i Big Bang Theory) i en dominerende rolle som den selvoptagede rige mor, der desperat forsøger at kompensere for sit lave selvværd med en 184 gæst stor fest med Kenny G på selveste juleaften. Det er også bemærkelsesværdigt at mændene i filmen er nærmest fraværende uden det virker påtaget. 

Den har absolut sine gode momenter og der er masser at grine af og endda en morale bag, som ikke proppes ned i halsen på os. Jeg kunne godt forstille mig, at den kommer frem hver jul. 

Du kan lige nu (december18) finde Bad Moms 2 på C-More, som lejefilm eller som købefilm. 

 

Og fordi jeg er total forelsket i Mila Kunis, så får du et billeder mere. 

The Spy Who Dumped Me
Jupiter Ascending vokser hvis man ser den et par gange, den er langt bedre end sit rygte. Også selvom Channing Tatum er fejlcastet.
Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.