De mest skuffende film i 2018

Det er ikke de værste film, der er udgivet i 2018, hvis det handlede om det, så er det jo bare at tage 3 film fra Asylum, så dette er film, som man forventede noget af.

The Titan
Sam Worthington har ikke rigtig fået gang i karrieren siden Avatar, Titan blev specielt bemærket her i landet, da man udgav den på USA Netflix, men ikke Danmark.

Filmen handler om at man vil befolke Saturns måne Titan, som har flydende metan i stedet for flydende vand. For at gøre det skal nogle forsøgspersoner udstyres med ”superkræfter”, så i stedet for at forme omgivelserne vil man omdanne mennesket. Lad det være sagt med det samme, starten er lovende, men det forløses aldrig. Det største problem er helt klart at dialogerne mellem de ellers dygtige skuespillere, der er med og det lykkes ikke at få os til at tro på den ret vilde præmis filmen har. Lydsiden er heller ikke imponerende og kæmper for at skabe et større drama end der er.

Downsizing
En mand og hans kone lever et middelmådigt liv med et middelmådigt job og alt er ganske almindeligt. Indtil der opdages en måde at formindske folk på (af Søren Pilemark). Fordelen er at deres almindelig opsparing pludselig er mange millioner værd, så de kan leve i sus og dus resten af livet. Desværre fortryder konen undervejs og efterlader manden alene i den lille verden. Det er der kommet en hyggelig – men ligegyldig fortælling ud af. Udover nogle store ting engang imellem så betyder det ikke rigtig noget at være lille åbenbart.

Downsizing blev markedsført som en crazy komedie med Matt Damon og Kirsten Wiig i hovedrollerne og det er det bare ikke. Det er nærmere et drama om livet, dets kriser og om at overvinde dem. Misforstå mig ikke, det er en ganske udmærket film, men det er overhovedet ikke det man forventer på nogen måde og den er heller ikke voldsom god.

Dark Crimes
En film med bærende skuespillere som Jim Carry, Marton Csokas og Charlotte Gainsbourg burde, hvis ikke et være et sikkert hit, så dog en solid film.

Den finder sted i Polen, hvor betjenten Tadak (Jim Carry) forsøger at opklare et gammelt mord. Stemningen er mørk og dyster og alt tages meget alvorligt. Først og fremmest savner filmen et mere stramt manuskript og screenplay. Det er flere gange tydeligt at skuespillerne kæmper for at levere troværdigt, mens scenografien er kedelig og deres linjer utroværdige. Slutningen er dog ret genialt lavet, men udover den er filmen glemt efter 30 sekunder max.

4.7/5 - (3 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.