Amiga Download

Spread the love

Amiga

Amiga og AmigaOne ikke er det samme. Amiga kom i mange forskellige modeller. De mest kendte er Amiga 500 og Amiga 1200. De blev lavet fra 1985 og frem til ca. 1997. 

AmigaOne laves af Hyperion og overtog Amigas fremtid efter at utallige firmaer mere eller mindre halvhjertet havde rodet med firmaet. Hyperion udgiver AmigaOS4.x og der er findes AmigaOne maskiner. Alt det kan du finde mere om her: http://hyperion-entertainment.biz/

På denne side finder du udelukkende spil, der er anmeldt på Computer Bladet og det er udelukkende Amiga titler (og altså ikke AmigaOne). 

De mest kendte emulatorer er:

WinUAE

Klassikeren, du kan lave en Amiga harddisk og i det hele taget få en din PC til at opføre sig som en Amiga.

FS-UAE

Denne har jeg aldrig selv brugt i andre sammenhæng end de spil, jeg har hentet på Game Nostalgia og de har virket upåklageligt.

Amiga Forever

Kommerciel pakke med de forskellige versioner af Workbench og KickStart kombineret med en ikke alt for elegant afspiller, men den virker rigtig godt. 

Spil

Alien Breed 3D – Amiga download
Emlyn Hughes International Soccer – Amiga download
Super Oswald – Amiga download

For god ordens skyld skal det nævnes at selvom jeg har gennemtestet alle spilpakker for virus og malware, så fralægger jeg mig ethvert ansvar. Alt software er enten abandonware eller freeware. Der kan være forskel fra maskine til maskine samt opsætningen af ens emulator. Jeg har brugt en af de ovennævnte emulatorer og har fået spillet til at virke. Det kan godt tage lidt tid at få opsat ens emulator ordentligt for at give en god oplevelse.