Vi ses i december 2019

I april startede jeg siden her som en fortsættelse af bladet Din Computer, som kørte on-off siden 1995 med i alt 66 numre. Så faktisk er (de få) faste læsere, der har været med hele vejen ikke overrasket, når jeg annoncerer en pause.

Det skyldes at jeg har fuldtidsjob som lærer, siderne www.damat.dk og laularve.dk skal opdateres til dagens standard, derudover er der andre projekter, som også vil kræve min opmærksomhed. Så derfor har jeg taget beslutningen om at sætte Computer Bladet på pause. De artikler jeg får skrevet i løbet af 2019 vil bare først udkomme i 2020. Det er fordelen ved en retro-computerside 🙂

Så hvad er så planen for 2020? To fysiske numre af Computer Bladet, det første er skrevet og mangler kun korrekturlæsning. Nummer to er jeg ved at skrive, det første udkommer i foråret og det andet i efteråret. Derudover kommer en artikel hver uge.

Naturligvis kunne jeg godt smække en ny artikel op på computerbladet.dk i ny og næ, men det vil være halvhjertet og det er som jeg ser det ikke fair overfor dig som læser. For mig er det vigtigt at gøre ting ordentligt.

Status over 2018
Men lad mig gøre status over 2018. På denne side var der 4.986 sidevisninger fordelt på 689 brugere.

You Tube kanalen kommer der naturligvis heller ikke nyt på i 2019, men den bliver ligeså naturligt bare liggende hvor den er indtil udgivelserne genoptages i 2020. Der var 3.576 views i 2018.

Sagt med andre ord, synes jeg absolut at Computer Bladet kom godt afsted af og det lover godt for fremtiden.

(og nej, din hukommelse snyder dig ikke. Der stod oprindeligt 2020)

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.