ComputerBladet 99

ComputerBladet 99 er et helt nyt computerblad, som udelukkende handler om 1999. Hvad skete der i 1999? 

Unipro kunne sælge os 10GB harddisk for kun 1800 kroner – på tilbud. De første 15” fladskærme kom under 10.000 kroner, men de var fortsat dårligere end de gamle CRT skærme. Vi brugte fortsat VHS. De fleste programmer kom på cd-rom og skulle købes i fysiske butikker. Nettet kendte kun 12% af landet til og Tiger Woods 99 var årets helt store sportspil. 

En stor tak til Joan, der læste korrektur. Det er et enormt arbejde, som hun gjorde i sin fritid. Almindelig vis retter man fejlene, så sendes det tilbage til en ny omgang korrektur og det gør man nogle gange. Det er ikke sket her, så jeg vil ikke udelukke enkelte fejl. Opdager du en stavefejl eller en faktuel fejl, så må du meget gerne give mig besked. 

 

 

4.8/5 - (6 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.