Nyt nummer af ComputerBladet udkommet

Denne gang er det perioden 1972-1978 bladet dækker.

Det er den periode, hvor Atari 2600 overtager verden og skaber den industri vi har i dag. 

Med ankomsten af mikroprocessoren i 1971 begyndte der en gigantisk omvæltning af samfundet, som fortsat er i fuld gang. I 2024 rejser vi tættere på solen end nogensinde før, vi har robotter på Mars, sonder på asteroider, robotter der hjælper militæret i krig, kunstigt intelligens der kan skrive ens tekster og meget mere. Det hele startede her og der er ingen tvivl om at vores samfund er i fuld gang med en omvæltning som er ligeså stor som da vi gik fra at være jægere til at være bønder.

Indholdet

I dette nummer kan bl.a. læse om at elektronikindustrien groft sagt blev delt i tre områder, hjemmecomputerne, kontormaskinerne og konsollerne. Først og fremmest var det konsollerne, der blev tilgængelige for alle, men de var dyre, endda meget dyre. Du kan læse om bl.a. Magnavox Odyssey, Atari 2600, Philips Videopac G7000, samt hvordan du nemt og bekvemt med Atari Flashback 8 kan spille spillene i dag. 

 

 

Du kan læse de andre numre i serien her

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.