The Rain update – dansk TV serie

Så kom “The rain” endelig. Og jeg er godt underholdt efter det første afsnit. Simone er på vej til eksamen, da hendes far henter hende foran hendes forbløffende klassekammerater, mens han siger til dem at de skal skynde sig hjem og blive indendørs. Regnen er farlig. Derefter flygter hele familie, der består af mor (Iben Hjejle), Simone (Alba August) og drengen Rasmus (Lucas Lynggaard Tønnesen)  ud til en hemmelig bunker i en skov. Faderen flere gange siger faderen at regnen er farlig.

The rain – dansk tv serie

De ankommer til bunkeren og faderen tager afsted igen. Han er nemlig en eller anden læge, der roder med at finde en kur mod den sygdom, der altså transporteres gennem regnen og mere ved vi sådan set ikke om den sygdom. Umiddelbart efter sker der en dumhed, sådan at moderen havner udenfor i regnen og de to børn ender alene i bunkeren.

Og så går der ellers seks år før de kommer ud igen og Danmark er helt forandret.

Jeg ved ikke om danske anmeldere forventede en ny serie a la Matador kvalitet eller hvad de havde af forventninger. I hvert fald har de fleste været noget lunkne, men jeg synes absolut den lever fuldt ud op til de forventninger man kan have. Det er fin katastrofe serie og kvaliteten synes umiddelbart at være ganske fornuftig. Om det er en ny hit-serie, det er må tiden vise. Indtil videre er det i hvert fald værd at se næste afsnit.

 

Remove the row

Column: 1

The Rain
13 afsnit, Netflix

Dansk TV-serie

Column: 2

Med forbehold for at skulle ændre karakteren op og ned. Karakteren er givet efter de første to afsnit.

Det synes at være en god serie, ikke nødvendigvis en must see, men absolut en god serie og for fans af genre er det absolut et forsøg værd.

Den starter godt og de første 3 afsnit er lovende, men taber pusten og alt for mange ting giver absolut ikke mening. Skuespillet er nogenlunde, musikken er nogenlunde, det hele er bare lidt for meget middelmådigt og alt for mange gange virker det hele ret så ligegyldigt.

Du kan læse spoiler anmeldelsen her

 

1/5 - (3 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.