Koko Arena – PC freeware

De søde kokoer holder volleyballturnering, men da en koko har meget korte arme er de nødt til at heade til bolden. Ens spiller kan udelukkende hoppe og gå frem og tilbage, dermed bliver det altså ret hurtigt ensformigt, men der skal faktisk en del taktik og timing til for at vinde og før du har set dig om så har du spillet en times tid. Producenten, Nology Games, gik ned i slutningen af 2004 og efter at have set alle andre end dem selv modtage royalities for deres spil, valgte de at putte dem gratis på nettet. 

Grafik og lyd passer godt til stemningen af et sødt, hyggeligt tegneseriespil uden de store armbevægelser. Koko Arena kostede 200 kroner dengang det kom frem i 2004 i forbindelse med VM i fodbold. Det var det absolut ikke værd, men i dag er det freeware og så er det værd at hygge sig med. 

Remove the row

Column: 1

 

Koko Arena (2004)

Windows 98 eller bedre, testet med Windows 10
Freeware

Deres hjemmeside: https://sites.google.com/site/nologygames/Home

Eller hent det her

Column: 2

 

Søt og sjovt lille spil, der er spilbart en times tid. Måske endda to. 

 

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.