Game Hits (2014) – NintendoDS

Foreign Media Games pakke indeholder fire klassiskere og det kan synes som noget lidt, men heldigvis har de lagt sig i selen for levere kvalitet.

Tetris
Det er det sædvanlige, put blokke ned, sådan at de danner en linje og det er så det. Og det er utrolig underholdende. Alle spil har en challenge (udfordring), men det eneste spil hvor det rigtig virker, er ved Tetris. Her er der lagt nogle forskellige blokke ind på en træls måde, som man så skal få ryddet af vejen. Det gør spillet sværere og det fungerer fint. Tetris passer rigtig godt til en håndhånd maskine. 

Space Invaders
Det er absolut en af de bedre versioner, måske mest fordi den slags spil passer bedre til den lille skærm, men når det er sagt, så er det helt galt med sværhedsgraden. En ting er at man er utrolig nærig med pointene, men når man efter 45 minutters spil fortsat kun er på level 3 og har under 20.000 point. Måske endnu værre er, at så virker spillet fortsat ikke voldsomt svært eller hårdt. Først og fremmest er det meget generøst med at kaste ekstra liv ned som bonus og så er det bare ikke særlig hurtigt eller specielt svært at undgå de mange skud, der flyver omkring på skærmen. Det tager simpelthen alt for lang tid, før man bliver presset. 

Frogger
Kom over vejen. Simpelt spil, men underholdende. Du skal over vejen fem gange hver gang, derefter kommer du til ny bane. Der er forskellige bonusser undervejs, som skaber lidt nyt i spillet. 

Pacman
Jeg har en indrømmelse, jeg har aldrig været den store fan af Pacman. Denne klon er absolut en godkendt Pacman klon. Her er det en robot, der jagtes af fire andre robotter, men selve konceptet har bare aldrig sagt mig det store. Det er en sjov tvist at man skal spise en “forkert” pille hvorefter robotter pludselig løber meget hurtigere. Banerne skifter naturligvis fra level til level. 

Remove the row

Column: 1

 

Game Arcade Hits 

NintendoDS 
Jeg fandt spillet brugt til 20,- kr. hos Læsehesten.  

Fordele og ulemper:
+ Fremragende Tetris version
+ Pæn grafik og fin lyd
+ Gode spil til en håndholdt

– Kun fire spil
– Space Invaders er for nemt
– Ikke nyskabende

Column: 2

 

Tetris giver i sig selv det to ekstra stjerner, der er noget med det spil. Det virker utrolig godt på den håndholdte. De øvrige spil er fine nok, men Space Invaders er for nemt, de to andre spil er ganske gode, men ikke sådan at man jubler alt for højt. Jeg har bedømt spillet ud fra at man kan finde det brugt til omkring 20-50 kroner eller billigere. Du kan godt finde optimister på nettet der vil have $30+ for det – og det er ikke værd. 

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.