Merry Xmas (1984) – C64

Melbourne House kom op til julen 1984 med dette lille adventurespil, som først og fremmest var reklame for deres andre spil. Det blev uddelt gratis og var vist også på forsiden af Zzap64, hvis jeg husker ret. 

Man kan knap kalde det et spil, for det tager dig max 15-20 minutter at gennemføre det. Du spiller Julemandens hjælper og du skal lige have pakket de sidste gaver inden du er klar til at tage afsted. 

 

Der er 6 lokaliteter, og det er sådan ret logisk, omend jeg ikke helt forstår hvorfor spillet ikke forstår et ord som TAKE (du bruger GET) og jeg har heller ikke fundet snemandens gulerod endnu. måske du finder den. 

Det eneste sted, hvor det egentlig kan gå galt er når du kravler ud af vinduet og ender i snemasserne, men igen bare led længe nok, så skal du nok finde tilbage igen. Og hvorfor skal man egentlig ud af vinduet, giver det meget mening? 

Download spillet her.

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.