Hypa-Ball (1986) – C64

Hypa-Ball byder på et futuristisk spil, hvor man flyver rundt i rumdragter, så det forgår nok på Månen. Der er tre mand på hvert hold og de skal vælges mellem ti forskellige personer, der har hver sine fordele og ulemper. Personerne vælges efter folkeskole reglerne, man vælger efter tur. Hvilket “måske” er lidt underligt, for det er Hawks mod Vipers i Super Cup finalen. 

Derefter er det i gang, naturligvis med cheerleaders og det hele. Musikken er fremragende og er virkelig noget man bemærker. 

Der spilles i ti minutter og så er det ellers om at have flest point. Det handler om at ramme den kugle, der kører op og ned i midten af banen. 

Generelt er Hypaball utrolig underholdende, men det er ikke perfekt. Der mangler først og fremmest en liga eller cup bare et eller andet, som får os til at tænke at kampen ikke er helt ligegyldig. Jo, det er en “cup finale”, men altså, hvorfor er der ikke tilføjet 4 kampe inden finalen? 

 

Remove the row

Column: 1

 

Hypaball (1986)

Disk – bemærk at det tager ca. 20 sekunders blank skærm før spillet starter. 

Fordele og ulemper: 

+ Fremragende lyd
+ Sjov sport

– Manglende turnering/cup
– Nemt – når du gennemskuer det. 

Column: 2

 

Fremragende spil, der trækkes ned af den manglende turneringsmulighed, derfor bliver spillet lidt ensformigt. Det er en skam. Derudover vil er der en bestemt måde at score på, som jeg ikke vil røbe her, men når du opdager den, så bliver spillet pludselig meget nemt. 

 

Download det her

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.