DX-Ball 2 (1999) – PC

I 1996 kom Longbow Digital Art med DX Ball som en direkte fortsættelse af det fremragende Amigaspil Megaball fra 1995. Man kan tydeligt se med “Amiga”-bolden at de nærede en stor kærlighed til maskinen.  

 

I 1999 kom version 2. Det er mere af det samme og det gør bestemt ikke noget. Der er nye bonusser, nye og ikke mindste nyere baner. 

Det er naturligvis den gamle traver igen. Du har et bat i bunden af skærmen og skal skyde alle murstenene ned. Det er lavet et utal af gange, men der er enorm forskel på kvaliteten af de forskellige spil. Jeg har aldrig været en af dem, der elskede Arkanoid/Breakout og havde indtil Megaball aldrig helt forstået hvorfor spilkonceptet var så fængslende. 

Man kan vælge mellem sort baggrund eller texture.
Der er mere end over 20 levels hver med 20-50 baner. Når du har fuldført en level, så slutter spillet, så det er ikke helt ligegyldigt hvordan spiller det udfra at score nok point.

 

Nu hedder Megaball så DX Ball og jeg er splittet på om toeren er bedre end etteren. Det handler måske mest af alt om, hvilke baner man bedst lide. I forhold til Breakout kloner, så fås der ikke bedre på markedet – heller ikke i 2020 for resten. 

Download spillet her (eller i download sektionen)

DX-Ball2

3.7/5 - (3 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.