ComputerBladet 2000 – update

Velkommen til ComputerBladet 2000

Fællesnævneren for indholdet er at programtitlerne alle udkom i år 2000. Det er ikke altid helt nemt at holde styr på, så jeg tør ikke udelukke der er sket fejl. Bladet laves som hobby og det er nu engang ikke alle spil, jeg har spillet, det er end ikke alle spil jeg overhovedet kender til.

Gratis og beta
Lige nu er det ikke muligt for mig  udgive dem på papir og indtil videre tør jeg ikke sige noget om, hvornår papirversion bliver en mulighed, derfor udkommer bladet udelukkende som pdf. Hvis du har en printer, så kan det nemt udskrives og det ser faktisk heller ikke tosset ud i sort-hvid. Formaten gør det også muligt at læse det fint på tablet. 

De programmer som det er muligt at lægge på hjemmesiden her, vil komme i løbet af de kommende dage og oktober. 

Der vil naturligvis være læst korrektur af en professionel korrekturlæser inden det ryger i trykken. Det er ikke sket med dette hæfte og derfor står der BETA på forsiden. Der vil derfor være slå og trykfejl hist og pist (jeg kan ikke forstille mig andet). Du skal være mere end velkommen til at hjælpe med at rette fejlene, fx ved at skrive herunder eller sende en mail. 

Ris, ros eller bare en reaktion er altid motiverende 🙂 

Opdatering:

Jeg er i skrivende stund ved at se bladet igennem igen og der er nogle ret store grammatiske fejl i nogle af artiklerne om Alive. Tak til flere læsere for at gøre mig opmærksom på det. 

 

 

5/5 - (2 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.