Ali Baba – Amiga (2000)

Ali Baba var noget så sjældent som en kommerciel Amiga-only titel til Amiga i 1998. 

Det var en gammeldags platformer, hvor man skulle samle ti lamper på hver af de fire levels. Det starter faktisk meget godt med fine animationer, nydelige sprites og styring, der er hurtigt reagerende og fornuftig. Som sædvanligt er man hæmmet af kun en fireknap, men det er jo sådan det er.

Baggrundsgrafik og lyd afslører hurtigt at dette er et enmandsprojekt, for det er ikke særlig kønt og nogle lidt underlige farver, der er valgt. Det er dog slet ikke det værste ved spillet.

Faktisk startede jeg med at være positivt overrasket. Men så begyndte jeg at falde igennem klipperne. Ja, ikke bare én gang, men flere gange. Man kan pludselig falde igennem flere klippeblokke og man kan endda respawn i vandet, hvor man øjeblikkeligt dør.

En anden ting er, at man kan spille det meste af en level uden at kunne finde en eneste lampe, for nogle gange dukker de først op efter du er død mindst en gang.

Kort sagt, Ali Baba er ganske enkelt ikke testet godt nok inden release og det er faktisk en skam, det kunne have været helt godt.

Hent spillet her

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.