Metal Warrior 2 – C64 (2000)

Du spiller detektiv Hammer, der skal opklare et mord. For at gøre det skal du gå rundt og interviewe folk. Folk er meget fjendtlige og skyder løs på dig. Heldigvis kan du købe større våben og så går det lidt nemmere. Man går ikke kun mod højre-venstre og man kan også gå ind i bygningerne.

De fleste af de dumme fejl, der var i etteren er rettet, men jeg har godt nok svært ved at se forskel på, hvem du kan skyde og hvem du ikke kan. Det er lidt uheldigt fordi du har begrænset ammo. Du kan købe nyt i våbenshoppen med de credits som fjenderne taber.

Grafik, lyd og animationerne er gentagelser fra sidste gang. Metal Warrior 2 virker derfor ikke som en toer, men mere som en finpudset version af det første spil.

Det er ikke helt dumt, bare heller ikke voldsom godt.

Download det her: Metal Warrior 2

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.