Infection: Rygning forbudt af Casper Sand

Casper Sand har huseret som Cassan på nettet et godt stykke tid med webtegneserier af høj kvalitet. Nu er det første album kommet og det er en fornøjelse. 

Stilen er den europæiske variant af anime. Klare streger, masser af bevægelse og skrupskør handling. Global Waste bekæmper den grønne pest, som har ramt kloden. Men de vil kun sælge til højstbydende og det er vores helt David Blame ikke helt med på. Han bliver derfor kylet af på Antarktis. Det går selvfølgelig ikke, så han beslutter sig til tage hele vejen tilbage til hovedkvarteret i Rusland (herligt det ikke er USA for en gangs skyld) for at vælte organisationen.  

Vores hovedperson David Blames cigarer bliver stjålet af en pingvin, han forfølger den og pludselig angriber hele dens familie ham, så svømmer han fra Sydpolen til Australien og bliver straks angrebet af blæksprutte som han så må slås med. Uden i øvrigt at slukke cigaren. Der møder han Jayne og så er vi ellers klar til endnu mere eventyr. Man holder ikke lange pauser i Infection, det er hæsblæsende action. 

Infection er en af serier, der sikkert kan køre ligeså længe som Casper, og vi læsere, orker det, for handlingen synes bestemt ikke udtømt lige med det første. Der er en toer på vej. 

Titel: Infection: Rygning forbudt vol. 1
Kunstner: Casper Sand
Udgiver: Global Waste Publishing
Kan bl.a. købes hos: www.caspersand.dk

Tryk og præsentation 
B5 format (Basserne/Anders And størrelse). 80 sider. Glat og ret tykt papir med stiv ryg og tykt omslag. Limmen virker holdbar og det hele er et ganske nydeligt tryk. Tegnestilen passer meget godt til formatet. Prisen på 125 kroner er helt ikke skævt. Tegneserier er bare dyre og Casper Sand skal nok ikke sætte sig ned og udregne timelønnen. 

Infection er nok den bedste danske tegneserie i årevis. 

5/5 - (3 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.