Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 – Dreamcast

Et boksespil i den sjove genre med arcade, karrieremode og mulighed for at spille mod hinanden. Jeg fik Round 1 inden jeg prøvede PS1 versionen fra 1999, så derfor var min glæde over Dreamcast versionen helt klart højere end det ville have været, hvis det havde været omvendt. Der er nemlig ikke sket de store ændringer udover grafik og lyd.

Karrieremode er den mest interessante, hvor man skal arbejde sig op af ranglisten ved at træne sin bokser enten manuelt via minispil eller automatisk. Så kæmper man titelkampe eller pengekampe, så så kan bruges til at købe vitaminer eller doping til træningslokalet.

Basisslagene er gode og der er forskellige combos, men ret hurtigt opdager man spillet på mange punkter ikke er voldsomt varieret. Men omvendt er det ligeså spændende og varieret som de fleste andre boksespil. Desværre er spillets AI ikke voldsom stærk og den sværeste level synes ens slag bare at være gjort mere svage end tidligere fremfor at modstanderen er mere intelligent og bokser bedre. Man opdager hurtigt at 2-3 af ens slag er de bedste at bruge , mens resten mest er til for syns skyld. Men når det er sagt, så er det et ret godt spil alligevel.

Hvis du har etteren i samlingen, så vil du måske blive skuffet, men har du ikke det, så er Round 2 et godt solidt spil, som du ikke skal snyde dig selv for. 

Jeg har kun spillet på Dreamcast udgaven, det findes også til PS2, N64 m.fl. Og om der er forskelle skal være usagt.

Find det her: https://cdromance.com/dc-iso/ready-2-rumble-boxing-usa/

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.