Toolsdaemon version 10 – PC

Det er meningen at man bruger det til at skabe et virtuelt cd/dvd drev, fx lave en kopi af ens spil så man ikke behøver rode rundt med den fysiske skive, men den eneste funktion dette “freeware” program har af betydning koster faktisk penge. Komplet latterligt. Hvis man vil have penge for det, fair nok, men lad være at forgive man er et freeware program.

Et ganske afskyeligt program, der kæmper for at installere flere programmer på din computer, så man skal holde tungen lige i munden både under installationen og efterfølgende, for hver gang de starter programmet, så vil det liiiiige installere noget.

 

0 point. Hold da op, hvor noget skrammel. Hvis du nu tænker, det brugte jeg da engang for mange år siden og det var da skidegodt, så har du helt ret; For ti år siden var det fremragende.

4/5 - (2 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.