Angry Birds The movie (2016)

Fuglene, der ikke kan flyve, lever et fredeligt liv på en lille paradis ø, hvor alle hygger sig. Undtagen Red, som er kendt for sit hidsige temperament og derfor lever udenfor byen.

En dag ankommer der en masse grønne grise, der vil hygge med fuglene, men Red er mistænkelig og det viser sig at der er god grund til det, for de er i virkeligheden kommet for at stjæle fuglenes æg. Og her kommer Reds vrede ham til hjælp. Men inden da er han blevet dømt til at tage et kursus på at håndtere sin vrede hos Maltida, der måske er den vredeste fugl på hele øen, sammen med nogle andre (knap så) vrede, eller kvikke, fugle. De beslutter sig til at opsøge ”The Migthy Eagle”, der våger over den skønne lille ø og det er langt fra ufarligt.

Angry Birds er larmende og så er den utrolig sød.

Den består egentlig af to dele. Den første del er fremragende, hvor Red er i terapi og skal finde den mægtige ørn. Her sidder man ofte og griner, specielt første møde med den store helt er hysterisk morsomt. Den sidste del på omkring 30 minutter er lidt anstrengende. Det virker til at man skal retfærdiggøre titlen og lettere desperat skal fuglene da absolut skydes afsted som bolde imod grisenes bygninger og det er da også lidt sjovt. Bare kun lidt.

De danske stemmer er som sædvanlig dygtige. Angry Birds er en sød og sjov film, som de fleste vil holde af og glemme ligeså hurtigt igen.

Remove the row

Column: 1

AngryBirds The Movie (2016)
Animationsfilm tilladt for alle
Set på dvd til 49,-

Column: 2

Den er sød, sjov og handlingen er okay. Angry Birds har absolut sine gode sider. Men det nok også hurtigt glemt igen.

 

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.