House of Wax – film

House Of Wax modtog nok mest omtale pga. Paris Hilton, som fik sin debut i den. Det er lidt skørt for dels er hendes rolle ikke særlig stor og dels modtog hun mest omtale for hendes elendige skuespil. Jeg har svært ved at se hendes skuespilevner skulle være så forfærdelige i forhold til resten af flokken. Hun klarer sig ganske udmærket som de øvrige medvirkende i filmen. Lad være med at forvente en Oscarpræstation i denne slags film.  

Hvad slags film er House Of Wax så? Det er en genindspilning af gyseren fra 1953. En flok teenagere strander ude i midt i en ingenting og får hjælp af en person, der kører den ind til den nærmeste by. Derfra går det helt galt. Byen er befolket af to brødre, der er gået amok og har omdannet deres by til et stort vokskabinet.

Manuskriptet er forudsigeligt. Hver gang en teenager er alene betyder det at denne jagtes, alligevel synes jeg filmen klarer sig godt i sin genre. Man skal have forventningen at gå ind til en horrorfilm af den slags, der kom på samlebånd i 80’erne og 90’erne, forudsigelig, masser af blod og effekter. Det er egentlig ganske fornøjeligt.

Remove the row

Column: 1

House Of Wax (2005)
gyser, 90 min
Set på dvd fra 25,- kr.
Sprog: Amerikansk

Column: 2

Det er en ganske udmærket gyser, ingen nyskabelse overhovedet, men underholdende og creppy.

Traileren er ikke for børn. 

 

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.