Speedlink Strike 2 – Hardware

Speedlink er en controller til din pc. Den bliver helt automatisk genkendt af Windows 10 og den er absolut rar at holde ved ligesom de to små analoge joysticks er virkelig behagelige for tommelfingeren. Der er hele 10 knapper at holde styr på. Og det er egentlig der, man skal finde kritikken af Speedlink Strike 2.

Knapperne er placeret med fire styks, der ligger højreside, som du kan se. 1, 2, 3 og 4. Problemet er at nogle spil faktisk arbejder modsat med 4, 3, 2, 1 og dette kan man åbenbart ikke gøre spillene opmærksom på, om det er spilproducenten, Microsoft eller Speedlink, der er galt på den, ved jeg ikke. Men det er absolut ikke tilfredsstillende.

På Speedlink er Venstre-øverst knap 5, højre-øverst er knap 6, venstre-nederst er 7 og højre-nederst er 8. Det skal man så huske, mens det på de fleste andre controllere er benævnt henholdsvis LB, RB, LT, RT. De sidste to sider på forsiden. Og hvorfor betyder det så noget?

 

Det betyder noget i de spil, hvor der er en instruktør funktion, fx Fifa serien, når nummeringen af tasterne ikke sidder sådan som X-Box controllerens så bliver det noget rod, det gør spillet nærmest uspilleligt med controlleren. Men udover Fifa serien oplevede jeg ingen problemer med den. Det synes dog at være, så vidt jeg kan læse mig til, når en producent af et XBox spil ikke tænker over at der er andre controllers end den almindelige X-Box’s layout. Det er måske nok unfair at det er sådan, men det virker fjollet man ikke bare har accepteret det og ændret sit design.

Udover de formentlig ganske få spil det rammer, så er Speedlink Strike 2 en rigtig fin controller. Den kan, hvad den skal, er præcis, nem at installere og så er den billig.

Remove the row

Column: 1

Speedlink Strike 2 – PC/Mac
Set til 199,- købt hos LabTech Aalborg

Fordele og ulemper: 

+ Genkendes automatisk af Windows 10
+ Rart at holde ved
+ Suveræn analog stick

– Nummeringen af taster matcher ikke X-Box
– Kan ikke tåle alt for meget vold

Column: 2

Hvis jeg ikke havde købt Fifa18 havde jeg måske ikke opdaget det med nummereringen af tasterne. Jeg synes det var en absolut fornøjelse at spille med denne controller. Den har ikke Force Feedback. Det kan man heller ikke forlange til den pris. Så alt i alt kan den anbefales med de nævnte forbehold.

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.