Video Episode 01: Microprose Soccer C64

Så fik jeg lavet den første video. Det er med Microprose Soccer til Commodore 64, tekstanmeldelsen kommer i løbet af kort tid. 

Det, som er grunden til jeg lavede videoen var, at det tog nemt både en halv og en hel time at finde (og godkende) en eller anden Youtube video med det spil, jeg anmeldte og det virkede mere klogt at bruge den tid på selv at lave indholdet. Det er der ingen grund til jeg ikke skulle kunne lave det ligeså godt, som så mange andre. Til fx Microprose Soccer er der over 5000 videoer, så at finde “den rigtige” til min anmeldelse tog en frygtelig tid. 

Jeg har brugt et webcam fra Trust, det kostede 249 kroner og umiddelbart synes det, at være ganske udmærket både i billede og lyd. Jeg skal måske lære at tale lidt langsommere nogle steder og hurtigere andre steder. Det kommer nok med træningen.

Det føles underligt at høre sin egen stemme og specielt når det er på et fremmedsprog. Jeg har valgt at lave det på engelsk, fordi jeg synes det gav mest mening. Faktisk ville jeg gerne lave denne side på engelsk også, men det tager mig for lang tid at skrive engelske tekster så korrekt at jeg synes, jeg kan stå ved det. Specialt grammatisk, det er sikkert det samme på tale, men det springer nok ikke ligeså meget i øjnene som det gør på skrift. Måske kommer det til at ske på et tidspunkt. 

Til at redigere filmen brugte jeg Movie Maker 10 i en freeware version, men jeg synes den virkede rigtig fin, så det tror jeg, at jeg køber. Det vil også give nogle nye muligheder for redigering. 

Kritik er selvfølgelig altid velkommen, særligt hvis den er konstruktivt og noget som jeg kan bruge til at gøre det bedre. 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.