Find Far (Dadnapped) – komedie, 2009

Fra omkring 2006 til 2011 var Emily Osment Lily i Hanna Montana, der havde en gigantisk fanbase. Hun var også kendt for Spy Kids filmene, der jævnligt kommer i TV og på streamingstjenesterne. I 2009 var hun 16 år og spillede den altoverskyggende hovedrolle som Mellisa i Disneys harmløse, men dog også, til tider, ganske morsomme komedie. En forfatter bliver kidnappet af nogle idioter og hans datter Melissa forsøger at redde ham. 

Forbryderne er håbløse. Den ene vil have hjælp til at blive forfatter og den anden er dømt for at bortføre en elefant. Begge har de hjertet på rette sted, når det kommer til stykket, og det er nemt for Mellisa at snyde dem. I filmen medvirker en lang række Disney skuespillere, som nok næppe siger noget for ret mange i dag, så der er ingen “star power” hjælp at hente. 

En fin komedie lille hamløs komedie som alle kan se, holde af og formentlig have glemt et par dage efter. Emily Osment har et naturligt talent for timing i genren og hun hæver helt sikkert filmen. Når det er sagt, så er det en ret ligegyldig film. 

Remove the row

Column: 1

 

Dadnapped/Find Far
95 min, set til 39,- på dvd

Column: 2

 

Harmløs feel good film, som alle kan se og også have nogle grin undervejs. 

 

Og en lille bonus: 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.