Endelig: En controller med jump-knap

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har oplevet det at Commodore 64 spil mangler en “jump”-knap som ekstremt forstyrrende. Spil som Great Giana Sisters har nærmest været umulige at spille. Ghost ‘n Goblins har været meget sjovere på NES end på C64, fordi NES har en hoppeknap. Nu er problemet så endelig løst. Det er endnu et af de produkter, der er dukket op i firser-computernes anden æra, som man ikke forstår ikke blev udviklet dengang. 

COMMODORE JOYPAD JOYSTICK CONTROLLER 16 64 128 AMIGA VIC 20 ATARI hedder controlleren, som ligner en NES controller, der er tilpasset computernes port. Den virker, som titlen fortæller, på alle computere med Atari porte, altså VIC 20, Commodore 64, Amiga, Atari ST og sikkert også Spectrum, Amstrad og resten af flokken. 

Med controlleren kom jeg længere end nogensinde i GGS, Mayheim in Monsterland og et par andre platformsspil, hvor det havde forstyrret oplevelsen voldsomt, at man skulle hoppe ved at bruge op istedet for en hop knap. 

 

 

4.5/5 - (2 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.