Breach – rumskrammel fra 2021

Det er egentlig en “lige ud af landevejen” rumgyser. En flok soldater, pedeller m.m. skal sørge for at få 300.000 mennesker i en ark frem til Ny Jord. Undervejs går noget galt og et rumvæsen inficerer besætningen. Nu må vores helte forsøge at klare sig og nedkæmpe zombie-agtige monstre.

Det er for så vidt egentlig en okay ligegyldig sci-fi film, som kan køre i baggrunden, mens man lægge vasketøjet sammen eller maler på sit maleri eller noget helt andet. Men når vi nu har en rolleliste med Bruce Willis, kan vi så ikke forvente bare lidt mere end en rimelig fornuftig B-film? Og kunne man ikke forvente at den mand bare gider en lille smule? 

Bruce Willis laver ikke en decideret dårlig præstation, men han trækker bare heller ikke filmen op. Han spiller Bruce Willis, virker træt og ligeglad. Vi kunne i og for sig have haft hvem som helst i den rolle uden det havde påvirket kvalitet hverken op eller ned. Bortset fra at Bruce selvfølgelig sikre at en hel del flere seere end hvis det var en ukendt. 

CGI-effekterne er bestemt ikke værd at skrive hjem om og det er vel egentlig netop problemet.

Den er forglemmelig og når man ser en rolleliste, som udover Bruce Willis har Timothy V. Murphy (Snowpiecer), Thomas Jane (The Expanse) og Rachel Nichols (Continuum), så er det naturligvis skuffende. I hovedrollen som Noah finder vi i øvrigt Cody Kearsley fra Riverdale. Sagt med andre ord, skuespillere af en ret høj standard, men for dælen da, hvor er det spildt. 

To minutter efter den er slut kan man ikke forklare, hvad den handler om eller hvorfor man så den. 

5/5 - (1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.