The Strangers – Amiga AGA

Vulcan udgav dette som deres første CD spil og det er grundlæggende en Renegade klon. Man overfaldes af mange bandemedlemmer og dem skal man så tæske løs på. Man kan være helt op til 8 spillere og det er da ganske imponerende, specielt, fordi det skal ske omkring den samme skærm. Dine venner kan også ramme dig, så det skaber også noget dynamik.

The Strangers grafik og animationer er var allerede dårlige i 1997 og i dag træder det endnu mere frem. Var spillet kommet 4-5 år tidligere havde det været en anden sag. Lyden er fin, mellemskærmene er gode og det er flot man har oversat til mange sprog, bl.a. dansk. Men det hele virker egentlig som et oppustet Public Domain spil. 

Sammenligner man med de spil, der var fremme i 1997, så var det fx Body Blows og Mortal Kombat. The Strangers var ikke kun grafisk langt bagude i forhold, men også gameplayet var langt ringere, til dels fordi man kun havde een fireknap. Sværhedsgraden er heller ikke afstemt og skurkene er rasende uintelligente, gå mod venstre alle går mod venstre, gå til højre alle går til højre. 

Spil 2-player og den ene holder dem beskæftiget mens anden holder slår dem ud.

 

The Strangers er et oppustet sharewarespil, der udkom minimum 5 år for sent og burde have været afpudset en ekstra gang eller tre. Det udkom til en vanvittig pris af 499 kr. Man må have følt sig snydt når man kom hjem. Men på den anden side, hvis man virkelig lægger 500 kroner ved sådan et cover, så er man lidt selv ude om det. 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.