Land Of Genesis – Amiga (2001)

Som de fleste andre spil der kom som Amiga-only spil, så var også Land Of Genesis et enmandsprojekt. Denne gang lavet af Maurizio Gemelli, der var et velkendt navn på demoscenen.

Han brugte tre år på at programmere spillet, der er en platformer med klar inspiration fra Turrican. Det havde 5 levels med masser af effekter, en fin 3D intro og 180 fjender med hver deres AI. Der er masser af parallax scrolling. Genesis er et teknisk meget flot spil. Der bl.a. starter med en flot intro, der naturligt nok i dag ser meget pixeleret ud.

Første level er platformer og her opdager vi de første problemer. Dels den altid irriterende ting, nemlig at hop sker ved at trykke opad fremfor knap 2. Det kan dog ændres på emulator.

Efter level 1 skal vi ud og flyve en tur i en glimrende 2D shooter, inden vi skal tilbage igen til vores platformer . Denne gang er det en slags skovbane.

Mellem hver level kan med de indsamlede mønter købe forskellige opdateringer, fx mere styrke, mere beskyttelse osv.

Land Of Genesis krævede 4Mb ram og AGA, men før det kører godt skal man regne med mindst 040 CPU og 8 Mb ram. Land Of Genesis udkom nok 5-6 år for sent til at være rigtig godt. Grafikken er flot, i forhold til det er Amiga, men ikke i forhold til markedet generelt. 

Download spillet her: https://gamesnostalgia.com/game/land-of-genesis 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.