Computer Bladet 97 – Beta

ComputerBladet 97 laver et nedslag i 1997 og er det 4. nummer i serien. Hæftet er p.t. i BETA, det betyder at der er ikke er læst ekstern korrektur, så der er sikkert små fejl rundt omkring.

Når der en gang bliver læst ekstern korrektur, så genudgives det og til den tid vil det også være muligt at købe et fysisk eksemplar. 

Hvad skete der i 1997?
NASA landsatte med succes Pathfinder på Mars og live transmitterede det på nettet. Det fik virkelig mange af os til at få øjnene op for Internettets muligheder. Amstrad stoppede med at sælge computere og flere dødsfald blev knyttet til computerspil. Var problemet spillene? Tvivlsom forskning sagde ja, nej og måske.

I 1982 kom Blade Runner, i 2019 kom fortsættelsen og imellem kom spillet, der satte ny standard for grafiske adventures. Men holder det i dag? Et andet spil der tages under massiv og kærlig behandling er Fallout. Derover er der tests af 20 PC spil, 9 Amiga spil, 4 til C64 og 4 til konsollerne. ComputerBladet ser også på Amga Forever, som bragte Amiga ind på din PC. I dag er det en god emulator, men i 1997 var det ikke særlig godt. 

Konsoller i 1997 bestod først og fremmest af Playstation og Gameboy, der havde det danske konsolmarked i sin hule hånd.

Film skal vi også omkring, Det femte element, Men In Black, Conair, Starship tropers, Alien – Genopstandelsen, Copland, Air Force One, Titanic, As good as it gets, Event Horizon. Samt naturligvis skramlet, der også kom: Batman & Robin, The postman, Speed 2: Cruise control, Mr. Mago, Mortal Kombat: Annihilation. 

Inden vi kaster os over store artikler om henholdsvis PC, Amiga, 8-bitterne og konsolmarkedet i 1997. 

 

Ris, ros eller bare en reaktion er altid motiverende 🙂 

Der er nu udkommet fire hæfter i serien og flere er undervejs: 

ComputerBladet 1997
ComputerBladet 1998
ComputerBladet 1999
ComputerBladet 2000

Find dem under udgivelser.

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.