Fall – overlevelse i 600 meters højde

Efter en forfærdelig ulykke et år tidligere beslutter to unge bjergbestigere at kravle op i en gammel telemast, der skal rives ned om et år, for at sprede asken af deres afdøde elskede. Trappen løsner sig og falder af, det efterlader de to unge kvinder 600 meter oppe, med sig har de – intet. Først og fremmest er historien måske nok tynd, men scenografien er fantastisk og man sidder helt ude på kanten af stolen. Ja, jeg kunne faktisk end ikke sidde stille, så nervepirrende var det. Der er plothuller, men jeg tænkte faktisk ikke over dem før bagefter og efter jeg havde set spoiler anmeldelser af den, så se filmen først. 

 

For at gøre skuespillet det ekstra nervepirrende fandt instruktør Scott Mann (vist ret ukendt) et Platou på små 2000 meter og byggede derefter 30 meter høj scene til filmen, dermed er intet greenscreen og det ses. Skuespillet af Grace Fulton og Virginia Elizabeth Gardner er fantastisk og de virker oprigtigt bange, dirrende og nervøse – for 30 meter oppe er fortsat meget højt. I øvrigt Jeffrey Dean Morgan med i en fin birolle.

Fremragende film som jeg så på BlockBusters til 50 kroner og det var hver en krone værd. 

Trailer: https://youtu.be/aa5MXOMN1lM 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.