Sonic Adventure 2 – Dreamcast 2001

Sonic er tilbage i en mere simpel form end de sidste Genesis spil, nu med mere hastighed, flere stunts, naturligvis seje modstandere og et fremragende soundtrack.

Nu har jeg aldrig været den helt store fan af 3D platformsspil, men det er dog åbenlyst for enhver at fans af genren vil juble som minimum mellemhøjt over SA2. Heldigvis er der ikke så gange, hvor føler det er uretfærdigt at man falder i afgrunden og dør.

Sonic er blevet fanget af myndighederne, der har forvekslet ham med Shadow. Sonic må altså undslippe militæret og løse mysteriet.

Du kan spille historien som Hero (den gode side) og forsøge at stoppe Shadow og Eggmans onde plan, eller du kan prøve Dark (de onde) historien. Ironisk nok fandt jeg faktisk den onde side som langt sjovere, sikkert fordi det går lidt langsommere, men fortsat er hæsblæsende action.

Der er over 30 stadier, og en spiller kan bruge alle seks karakterer gennem spillet. Karaktererne har hver deres niveaustil. Sonic og Shadow er typiske højhastighedskampe gennem komplekse og smukke niveauer. Tails og Eggman gør det på den nemmere måde, mens de sidder i deres specielle kamprobotter og dybest set sprænger sig vej gennem hele baner, det var de stadier jeg nød mest. Det er helt klart der, hvor en del Sonic fans vil brokke sig mest. Knuckles og Rouge vil komme til at udforske og grave efter skjulte objekter. Disse niveauer er ret korte.

Alt i alt er der ingen tvivl om SA2 et underholdende spil, lidt under etteren, men markant bedre end de sidste Sega Genesis Sonic spil.

Det er dog vigtigt at huske på at SA2 siden er kommet til stort set alle andre platforme og med bedre grafik. Sonic Adventure 2 kan måske nok downloades gratis, men jeg tvivler på det er lovligt, da Sega siden har udgivet spillet til PC via Stream.  

Du kan købe det her: https://store.steampowered.com/app/213610/Sonic_Adventure_2/

 

 

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.