April 2024 – et tilbageblik

En våd april bød bl.a. på at Kina kræver at ungdommen arbejder mere end 72 timer om ugen, Blizzard mener World Of Warcraft skal afsluttes og Fallout serien bankede alle andre serier i denne måned. 

Den dovne ungdom

Kina er træt af, at landets ungdom er dovne og ugidelige. De arbejder ikke hårdt nok i landets 72 timers arbejdsuge (12 timer 6 dage om ugen), og derfor er der indført love, der forhindrer dem i at spille computerspil mere end 3 timer om ugen. Landets aktieanalytikere bruger det som et eksempel på, at man ikke skal investere i Kina, for firmaerne er politisk styret. Landets spilproduktion kørte rigtig godt, indtil man politisk besluttede at ændre den. I sådan et miljø er det meget svært at forudsige, hvordan det vil gå med ens investering.

En sidste omgang?

World Of Warcraft På BlizzCon blev de sidste tre dele af WOW annonceret, ja du læste rigtigt. WOW afsluttes. The War Within vil være den første del af en trilogi, der vil afslutte World of Warcrafts historie (som vi kender den). Hele Azeroth er truet, og de tre dele vil have Xal’atath som historiens hovedskurk, og denne gang rykkes handlingen under Azeroth, hjemsted for de Earthen og Nerubians. Jeg læser på GameReactor, at de er ret begejstrede for et preview, de har spillet. Jeg kunne godt finde på at give det en chance igen. Det kommer senere på året.

Er Fallout årets serie?

Fallout på prime Man kunne have bange anelser med Fallout, dels er det en spilserie, der skulle adapteres til filmmediet, og dels har mange serie druknet i politiske budskaber undervejs. Heldigvis er alt faldet på plads, handlingen er god og passer ret godt med spillene, som man ikke behøver have spillet for at se serien. Man misser nok et par indforståede jokes og ting i baggrunden, men det er som det er. Superserie. 8 dele á 1 times tid, og der er en sæson 2 på vej.

Fallout 4 bankede i øvrigt direkte ind i top 10 af de mest spillede spil i april 2024 – og det udkom altså i 2015. 

Det er synd for mig, se mig…

Landets statsminister vil også være med på bølgen af “se mig, jeg er et offer”. Hun har offentliggjort en række onde beskeder, hun har modtaget på landets sociale medier. Hvilket helt tilfældigvis skete i forlængelse af en meningsmåling der viste at Socialdemokratiet står til 17%, hvilket betyder at hver tredje vælger er smuttet siden valget, men lad det nu ligge.

Som flere analytikere og “hadere” blot konstaterede, så er det da særdeles påfaldende, at ingen af de “tilfældigt udvalgte beskeder” (citat Mette Frederiksen) indeholder noget som helst politisk. Ikke én eneste påtaler hendes politik eller bruger det velkendte Mette-mink, som ellers er det, der går igen overalt på de sociale medier. Det efterlader os med en klar ide om, at det bare handler om at gøre sig selv til et offer og sige “se mig, jeg er ked af det”. 

Det så vi også, da Børsen brændte, og politikere og kendisser kappes om at lave triste ansigter, mens de “græder over Børsen”. Det handlede ikke om Børsen eller kulturen, det handlede om afsenderen. Det er ærlig talt klamt at være vidne til.

 

Playstation Store

Jeg har anskaffet mig en PS4 og opdagede dermed PlayStation Store. Hvor man i Steam, GOG og alle andre shops bombarderes med video, billeder og rosende ord om spillene, så får man hos PlayStation Store en pris, en smule info og i bedste fald et billede af coveret. Så må man selv google, hvad spillet handler om. Det er en forbløffende dårlig oplevelse at købe i deres butik.

 

Og tllslut en sjov en fundet på nettet

Kan du lide artiklen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.